De Mobiele Voet

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Mobiele Voet, gevestigd in Den Haag in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen De Mobiele Voet voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Den Haag.

Bedrijfsgegevens

De Mobiele Voet
Ivoorhorst 155
2592TH Den Haag
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

De Mobiele Voet

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 3 beoordelingen
P.G.J. Velterop
10-07-2024, 09:58
Voor de eerste keer naar een pedicure geweest. Was benieuwd hoe dat in zijn werk zou gaan.
Juliana weet veel van haar werk af en op een uiterst plezierige manier wist zij mij van de pijn af te helpen, ook gaf ze mij adviezen mee voor verdere genezing. Ook was zij niet te beroerd om mij advies te geven voor het kopen van spullen die de genezing zouden bevorderen: gewoon in de supermarkt, dus niet het proberen te verkopen van dure middeltjes, al met al een prettige ervaring, meteen maar een nieuwe afspraak gemaakt voor een volgende behandeling.
Fred
09-05-2023, 11:01
Zeer vakkundige behandeling. Plezierig contact. Zeer tevreden. Mijn voeten zien ee na een paar behandelingen nu al veel beter uit.
Robbert Deurloo
28-04-2023, 15:20
De pedicure heeft mij heel erg goed geholpen. Alleen maar goede ervaringen. Ze heeft er heel veel verstand van !

Beoordeel De Mobiele Voet

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden