Conny's pedicure

Goedendag, leuk dat u mijn site bezoekt en de moeite neemt om dit te lezen.

Conny's pedicure, uw pedicure aan huis sinds 2016...Tijdens mijn werk in de zorg merkte een aantal jaar geleden dat er behoefte is aan een ambulante pedicure voor mensen die minder mobiel zijn, of die het prettig vinden om in een eigen omgeving hun voeten te laten verwennen.

Dit bracht mij op het idee om deze behoefte in te vullen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een leuke eenmanszaak met een tevreden en groeiende klantenkring.Kan ik u aan huis helpen met uw voeten, laat het mij weten en ik kom graag bij u thuis.

Bedrijfsgegevens

Conny's pedicure
Gewandeweg 26
5345HN Oss
KvK: 66321468
Terugbelverzoek: Klik hier
Conny's pedicure
Conny's pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Conny's pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Conny's pedicure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden