Feetfulness

Feetfulness is een pedicure en voetreflexpraktijk waar verzorging, ontspanning en geborgenheid centraal staan.
Heb je last van eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of schimmelnagel(s)? Of kunnen je voeten wel wat professionele aandacht gebruiken?
Ik geef je voeten de liefde en verzorging die ze verdienen.

Voetreflexologie is een veilige, natuurgeneeskundige methode die verlichting kan geven bij veel verschillende klachten of klachten laat verdwijnen.
Op onze handen en voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met organen, zenuwen, spieren en andere delen van het lichaam. Door het masseren van deze reflexzones wordt de bloed- en energiedoorstroming verbeterd, het zenuwstelsel positief beïnvloed én het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.
Daarnaast is een voetreflexmassage zeer ontspannend voor lichaam en geest.

Voor welke behandeling je ook komt, je bent van harte welkom in mijn praktijk-aan-huis in Oosterhout!

Bedrijfsgegevens

Feetfulness
Keiweg 122
4902PE Oosterhout
KvK: 76438767
Terugbelverzoek: Klik hier
Feetfulness
Feetfulness
Feetfulness
Feetfulness

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 21:30
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
19:00 - 21:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling
Jacqueline
01-08-2023, 11:33
Ik heb bij Marlies een combi-behandeling geboekt en ontvangen. Eerst pedicure gevolgd door een behandeling. Dit was voor mij een fijne afspraak omdat eerst het praktische (van de pedicure) werd gedaan gevolgd door hetgeen behoefte aan was (voetreflex). Het liep moeiteloos en met gemak in elkaar over. Met zachte voeten en een rustig hoofd ging ik naar huis. #aanrader

Beoordeel Feetfulness

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden