/assets/img/header-08.jpg

Pedicurepraktijk Natasja

Mijn naam is Natasja Ruwaard, gediplomeerd pedicure en sinds juli 2019 gestart met mijn eigen praktijk te Oegstgeest. Ik ben aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures. Dit lidmaatschap staat garant voor kwaliteit en permanente vakgerichte bijscholing. In mijn praktijk kunt u terecht voor een complete pedicure behandeling, een luxe pedicure behandeling, een deelbehandeling, een voet- en onderbeenmassage en het lakken van de nagels. Het is voor u als cliënt belangrijk dat u op een professionele en persoonlijke wijze geholpen wordt. Mijn pedicurepraktijk is gevestigd in mijn woonhuis op de 1e verdieping, modern ingericht en de apparatuur voldoet aan de laatste specificaties. U zit in een comfortabele behandelstoel, hierdoor kan ik mijn werk goed verrichten en kunt u op een ontspannen manier, onder het genot van een kopje koffie of thee, de behandeling ondergaan. Ik werk met de modernste technieken. Dit houdt in dat ik werk met een pedicuremotor op basis van nattechniek. U ondergaat hierdoor een pijnloze en hygiënische behandeling. Tevens werk ik volgens de beroepscode van de voetverzorging, wat inhoudt dat ik hygiënisch, veilig en milieubewust werk. Ik gebruik het merk Dimanche, kwalitatief hoogwaardige producten die helpen de huid van de voet gezond, fit en stralend te houden. U kunt bij de praktijk terecht voor een deskundige behandeling in een gemoedelijke sfeer. Voor al uw voetproblemen; bijvoorbeeld eelt, likdoorns, ingroeiende nagels en mycose (schimmel). Indien u niet in staat bent om naar de praktijk toe te komen kan ik de behandeling ook bij u thuis geven (ambulant), tegen een toeslag. Heel graag tot ziens in mijn praktijk of bij u thuis!

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Natasja
Aldo van Eycklaan 84
2343NK Oegstgeest
KvK: 75279649
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:30 - 21:00
 • Dinsdag
  9:30 - 21:00
 • Woensdag
  9:30 - 12:30
 • Donderdag
  9:30 - 18:00
 • Vrijdag
  9:30 - 12:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Beoordeel Pedicurepraktijk Natasja

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 5 beoordelingen

Beoordelingen

09-02-2020, 11:24

Ik heb al meerdere fijne pedicure behandelingen bij Natasja gehad. Mijn schimmelnagels zien er al veel beter uit! Haar werkruimte is heel netjes en licht, heel prettig! Natasja is vriendelijk en open persoon. Ik kom er elke keer weer heel ontspannen vandaan.

30-01-2020, 15:11

Al een paar behandelingen bij Natasja gehad! Ik ben erg tevreden! Natasja is zorgvuldig en neemt de tijd. Mijn voeten voelen echt heerlijk aan! Voor mij een top pedicure.

23-01-2020, 22:08

Enorm blij met mijn zachte voeten! Het was voor mij de eerste keer en wat was het een goede keuze om dit bij Pedicurepraktijk Natasja te doen! Een gemoedelijke sfeer en een deskundige behandeling! Het was gewoon een uurtje ontspanning! Ik kom zeker terug!

12-12-2019, 17:37

Uitstekend. Neemt ruim de tijd en prima verzorging

19-11-2019, 22:44

Zeer tevreden, met zeer veel aandacht voor een goed resultaat en hygiëne !

Pedicures in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.