/assets/img/header-08.jpg

Medische voetzorg Stede Broec

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Medische voetzorg Stede Broec, gevestigd in Lutjebroek in de provincie Noord-Holland. Voorheen Medische voetzorg Heerhugowaard. De Medisch Pedicure heeft meer dan 10 jaar ervaring en is recent verhuisd van Heerhugowaard naar Lutjebroek. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze medisch pedicure en oncologisch voetzorgverlener. Zo weet u welke behandelingen Medische voetzorg Stede broec voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze voetzorgpraktijk. Behandelingen op afspraak via telefoon whats app of e-mailbericht Uw voeten in vertrouwde handen

Medische voetzorg Stede Broec
Medische voetzorg Stede Broec

Bedrijfsgegevens

Medische voetzorg Stede Broec
De Weed 58
1614KG Lutjebroek
KvK: 50310836
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 18:00
 • Dinsdag
  8:00 - 18:00
 • Woensdag
  8:00 - 18:00
 • Donderdag
  8:00 - 18:00
 • Vrijdag
  8:00 - 18:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Medische voetzorg Stede Broec

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

11-10-2021, 17:03

Corine heeft jaren mijn voeten verzorgd in Heerhugowaard en ik ben daar heel tevreden over. Het is echt heel jammer dat Lutjebroek te ver weg is voor mij.

11-10-2021, 13:02

De eerste keer kwam ik met een noodsituatie. Mijn nagels lieten los door chemo kuren. Ik was naar verwezen omdat ze ook oncologisch pedicure is. Wat een verademing, deze dame. Een losse nagel hè, en ik heb niets vd behandeling gevoeld. Zo professioneel, zo betrokken. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ik heb gevoelige voeten en elders was een behandeling altijd pijnlijk, zo niet bij Corine. Echt een vakvrouw, die op een rustige vakkundige manier haar werk doet. Ik wil nooit meer anders. Ook fijn dat haar praktijkruimte gelijkvloers is.

04-10-2021, 18:55

Kan weer lopen zonder pijn Corine heeft beugels geplaatst op mijn ingegroeide nagels. Vakvrouw.

04-10-2021, 18:36

Hele fijne en goede pedicure. Zij heeft mij nu een paar keer naar volle tevredenheid behandeld. Om de 6 weken maakt ze mijn voeten weer netjes. Haalt overtollig eelt en 2 likdoorns weg Als ik klaar ben dan zeg ik altijd…ik loop weer op wolkjes! Deze pedicure kan ik iedereen aanraden.

Pedicures in de buurt