Medische voetzorg Stede Broec

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Medische voetzorg Stede Broec, gevestigd in Lutjebroek in de provincie Noord-Holland. Voorheen Medische voetzorg Heerhugowaard. De Medisch Pedicure heeft meer dan 10 jaar ervaring en is recent verhuisd van Heerhugowaard naar Lutjebroek. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze medisch pedicure en oncologisch voetzorgverlener. Zo weet u welke behandelingen Medische voetzorg Stede broec voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze voetzorgpraktijk.

Behandelingen op afspraak via telefoon whats app of e-mailbericht

Uw voeten in vertrouwde handen

Bedrijfsgegevens

Medische voetzorg Stede Broec
De Weed 58
1614KG Lutjebroek
KvK: 50310836
Terugbelverzoek: Klik hier
Medische voetzorg Stede Broec
Medische voetzorg Stede Broec

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 18:00
Dinsdag
8:00 - 18:00
Woensdag
8:00 - 18:00
Donderdag
8:00 - 18:00
Vrijdag
8:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Hans Verhoeven
05-03-2022, 21:35
In de afgelopen jaren heb ik verschillende pedicures bezocht maar niet de kwaliteit gevonden die ik zocht. Soms merkte ik zelfs wat opluchting bij de pedicure waar ik afscheid van nam waarna mijn zoektocht opnieuw begon. Todat ik een aantal jaren geleden de tip kreeg om eens een afspraak te maken bij Corine in haar praktijk te Heerhugowaard. Dit was een gouden tip. Al vele jaren zijn mijn voeten nu in de vakkundige handen van Corine. Deskundigheid, hygiëne, aandacht, professionaliteit voeren de boventoon. De verhuizing naar Lutjebroek maakt voor mij geen verschil. Mijn voeten verdienen de beste zorg dus ik verhuis gewoon mee! En wat een prachtige gastvrije praktijkruimte,
Corrie v.d.Stoop
04-03-2022, 03:46
Corine is een zeer kundig en secure medisch pedicure. Ze heeft hart voor haar werk en cliënten. Werkt professioneel en hygiënisch. Ze is een topper. Ik heb hiervoor een paar andere pedicures gehad maar hier ben ik na 1 jaar een vaste klant en krijg iedere keer een fijne behandeling.
Mariëlle
11-10-2021, 23:03
Corine heeft jaren mijn voeten verzorgd in Heerhugowaard en ik ben daar heel tevreden over. Het is echt heel jammer dat Lutjebroek te ver weg is voor mij.
Mariska van der Weerd
11-10-2021, 19:02
Echt een vakvrouw, die op een rustige vakkundige manier haar werk doet. Ik wil nooit meer anders. Ook fijn dat haar praktijkruimte gelijkvloers is.
Ko Blok
05-10-2021, 00:55
Kan weer lopen zonder pijn
Corine heeft beugels geplaatst op mijn ingegroeide nagels.
Vakvrouw.
Marja Buitenwerf
05-10-2021, 00:36
Hele fijne en goede pedicure.
Zij heeft mij nu een paar keer naar volle tevredenheid behandeld.
Als ik klaar ben dan zeg ik altijd…ik loop weer op wolkjes!
Deze pedicure kan ik iedereen aanraden.

Beoordeel Medische voetzorg Stede Broec

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden