/assets/img/header-08.jpg

Voetreflex Lochem - Cecile van den Boogaard

Voetreflex Lochem is de praktijk voor voetreflexologie en voetverzorging. Mijn naam is Cecile van den Boogaard-Kleintjes. Sinds 1996 ben ik met veel plezier werkzaam als pedicure en nu ook als voetreflexoloog.

Voetreflex Lochem - Cecile van den Boogaard

Bedrijfsgegevens

Voetreflex Lochem - Cecile van den Boogaard
Schweitzerweg 43
7242HP Lochem
KvK: 30138086
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

  • Op afspraak

Beoordeel Voetreflex Lochem - Cecile van den Boogaard

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Jacqueline
13-11-2021, 13:48

Ben enkele malen bij Cecile geweest voor voetreflex behandelingen. Dit bevalt me uitstekend, prettige professionele en empathische benadering Heb er erg veel aan en ga er zeker mee door

Trudy Sohns
11-05-2021, 13:42

Een heerlijk ontspannen massage gehad van Cecile, eerst een beetje kennis gemaakt. Daarna ging Cecile aan de slag met de massage, met op de achtergrond een ontspannen muziekje. Cecile is een kundige dame, ze wees me na de massage op een aantal punten die haar waren opgevallen.

Pedicures in de buurt