PRAKTIJK VOOR PEDICURE / SOLEMATE

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over PRAKTIJK VOOR PEDICURE / SOLEMATE, gevestigd in Lisse in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen PRAKTIJK VOOR PEDICURE / SOLEMATE voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Lisse.

Bedrijfsgegevens

PRAKTIJK VOOR PEDICURE / SOLEMATE
Willemskade 5
2161PE Lisse
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

PRAKTIJK VOOR PEDICURE / SOLEMATE

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Corrie van der Poll
02-07-2024, 19:46
Mijn eerste bezoek aan deze pedicure voelde direct vertrouwd. Zij heeft erg veel ervaring, neemt echt de tijd om haar behandelplan uit te leggen en geeft zelfs advies over het dragen van het juiste schoeisel. Ik kom zeker terug!

Beoordeel PRAKTIJK VOOR PEDICURE / SOLEMATE

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden