Lusy Pedicure

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Lusy Pedicure, gevestigd in Leeuwarden in de provincie Friesland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Lusy Pedicure voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Leeuwarden.

Bedrijfsgegevens

Lusy Pedicure
Euterpestraat 18
8915BB Leeuwarden
KvK: 82011087
Terugbelverzoek: Klik hier
Lusy Pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 21:00
Dinsdag
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
Woensdag
9:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
9:00 - 21:00
Zaterdag
9:00 - 21:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Lusy Pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Lusy Pedicure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden