/assets/img/header-08.jpg

Pedicurekamer Agnes Debska in Kollum

In mijn praktijk kunt u terecht voor de professionele voetverzorging. Uw voeten worden bij mij deskundig en met zorg behandeld. De behandeling wordt afgestemd op de klachten en wensen van de klant. U kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen: ✓ Behandelen van een ingroeiende teennagel ✓ Verwijderen van een likdoorn ✓ Behandelen van en adviseren over schimmel, mycose en kalknagels ✓ Verwijderen van overtollig eelt en kloven ✓ Corrigeren van nagels d.m.v. acryl Ook kunt u bij mij terecht voor diverse cosmetische behandelingen: ✓ Voetenscrub ✓ Voetenmasker ✓ Manicure ✓ Nagels lakken met ORLY breathable ✓ Benen harsen ✓ Voetbad met magnesium, U kunt een afspraak inplannen in mijn praktijk aan huis of kiezen voor een behandeling bij u thuis (ambulant). Met vriendelijke groet, Agnes Debska Gediplomeerde pedicure voor Kollum en omgeving. Bel, mail of app/sms voor het maken van een afspraak : 06-21 48 54 34

Pedicurekamer Agnes Debska in Kollum

Bedrijfsgegevens

Pedicurekamer Agnes Debska in Kollum
Woldringhstraat 3
9291CS Kollum
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:00
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  9:00 - 12:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 12:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicurekamer Agnes Debska in Kollum

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt