/assets/img/header-08.jpg

Pedicure Vera

100% AANDACHT voor uw voeten, dat is waar Pedicure Vera voor staat! Kwaliteit, Hygiëne en Klantvriendelijkheid staan bij Pedicure Vera op de 1e plaats. Met een lekker kopje koffie of thee erbij, even helemaal ontspannen tijdens de behandeling. U kunt er terecht voor de volgende behandelingen: Voetbehandeling, Nagels lakken, Voetenscrub, Voet en onderbeenmassage, Wellnessbehandelingen, Nagelbeugels, Nagelreparaties, Ortheses en Anti-druktechnieken. Er wordt gebruikt gemaakt van de verzorgingsproducten van COURTIN en PUURR, deze zijn tevens verkrijgbaar voor thuisgebruik. Ook is Pedicure Vera officiële dealer van WANDELWOL. Pedicure Vera voorziet u graag van een vrijblijvend passend advies. Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk.

Pedicure Vera
Pedicure Vera
Pedicure Vera
Pedicure Vera
Pedicure Vera
Pedicure Vera
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Pedicure Vera
Aan de Hagendoorn 5
5995XC Kessel
KvK: 67117805
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  8:30 - 21:30
 • Dinsdag
  8:00 - 14:00
 • Woensdag
  18:00 - 21:30
 • Donderdag
  8:00 - 14:00
 • Vrijdag
  Gesloten
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicure Vera

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt