Yvonne’s pedicure

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat uw voeten allemaal voor u doen? Ze brengen u overal naartoe! Goede voetverzorging is erg belangrijk. Vindt u niet dat ze meer aandacht verdienen dan de dagelijkse douchebeurt? Een verzorgende behandeling van uw voeten geeft u bovendien een ontspannen gevoel. Wilt u uw voeten echt de aandacht geven die ze verdienen, maak dan snel een afspraak 😊

Bedrijfsgegevens

Yvonne’s pedicure
Jogchem Alberdaweg 6
8411WC Jubbega
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Yvonne’s pedicure
Yvonne’s pedicure
Yvonne’s pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
M M Drent
28-02-2023, 19:54
Een ontzettend lieve vrouw! Je wordt gastvrij ontvangen in de gezellige praktijk. Voeten worden erg goed gedaan! De Hot Stone behandeling is Geweldig, wat een heerlijke ervaring is dat.Een echte aanrader!! En de prijs is heel erg schappelijk, ik ben Super tevreden!! Dus een echte aanrader !!

Beoordeel Yvonne’s pedicure

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden