Skin Essentials

Skin Essentials is een schoonheidssalon waar u naast gelaatsbehandelingen en permanente make-up ook terecht kunt voor een medisch pedicure behandeling.

Als medisch pedicure help ik dagelijks mensen met voetproblemen zoals likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, nagelproblemen, zweetvoeten, droge voeten en eeltvorming. Hiernaast geef ik tijdens de behandeling ook advies over hoe jij je voeten thuis het beste kunt verzorgen.

Naast medisch pedicure behandelingen welke gericht zijn op voetproblemen kun je bij Skin Essentials ook terecht voor een heerlijke pedicure behandeling in combinatie met bijvoorbeeld het lakken van de teennagels doormiddel van nagellak, gellak of BIAB.

Bedrijfsgegevens

Skin Essentials
van Vollenhovenstraat 15
4561JJ Hulst
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Skin Essentials
Skin Essentials
Skin Essentials

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Skin Essentials heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Skin Essentials

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden