Treat-Your-Feet

Pedicurepraktijk Treat Your Feet is aan huis gericht. Het is een nieuwe, moderne praktijk in Land van Cuijk en ingericht met nieuwe, moderne en professionele apparatuur. Op het gebied van kwaliteit en hygiëne voldoet het aan de huidige eisen.
De praktijkruimte
De vrijstaande praktijkruimte vind je aan de Gildestraat 15B te Holthees. Het heeft een eigen ingang en ligt achter de woning. Het lichte interieur van deze ruime pedicurepraktijk in Land van Cuijk is modern en strak. Samen met turquoise kleuraccenten biedt Treat Your Feet daarmee een frisse, schone en rustgevende sfeer. Of je nu kiest voor een uitgebreide behandeling of je laat je nagels lakken, tijdens de behandeling door Jolanda heb je ook nog eens zicht op de rustgevende achtertuin.

Bedrijfsgegevens

Treat-Your-Feet
Gildestraat 15 B
5824AA Holthees
KvK: 70918430
Terugbelverzoek: Klik hier
Treat-Your-Feet

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Treat-Your-Feet heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Treat-Your-Feet

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden