Pedicure Praktijk FootWorks

Ik ben eigenaar en gediplomeerd Medisch Pedicure/Chiropodist, sta geregistreerd bij de brancheorganisaties ProVoet en Stipezo en ben opgenomen in het Kwaliteitsregister Pedicures van ProCert. Daarnaast ben ik gecertificeerd schimmelnageldiagnosticus.

Ik heb er plezier in om mijn cliënten, die soms met pijn mijn praktijk binnenlopen of die zich generen om hun schoenen & sokken uit te doen waar anderen bij zijn, te helpen aan gezondere voeten.

En dat is dan nu ook mijn hoofddoel geworden…Ik streef ernaar dat al mijn cliënten met comfortabele en gezonde voeten mijn praktijk verlaten.

Bedrijfsgegevens

Pedicure Praktijk FootWorks
Nieuwlandseweg 4
1215AZ Hilversum
KvK: 55001319
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure Praktijk FootWorks
Pedicure Praktijk FootWorks
Pedicure Praktijk FootWorks

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
12:30 - 16:30
Dinsdag
12:30 - 16:30
Woensdag
12:30 - 21:00
Donderdag
10:30 - 21:00
Vrijdag
10:30 - 21:00
Zaterdag
10:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Pedicure Praktijk FootWorks heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicure Praktijk FootWorks

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden