/assets/img/header-08.jpg

Pedicure Praktijk FootWorks

Ik ben eigenaar en gediplomeerd Medisch Pedicure/Chiropodist, sta geregistreerd bij de brancheorganisaties ProVoet en Stipezo en ben opgenomen in het Kwaliteitsregister Pedicures van ProCert. Daarnaast ben ik gecertificeerd schimmelnageldiagnosticus. Ik heb er plezier in om mijn cliënten, die soms met pijn mijn praktijk binnenlopen of die zich generen om hun schoenen & sokken uit te doen waar anderen bij zijn, te helpen aan gezondere voeten. En dat is dan nu ook mijn hoofddoel geworden…Ik streef ernaar dat al mijn cliënten met comfortabele en gezonde voeten mijn praktijk verlaten.

Pedicure Praktijk FootWorks
Pedicure Praktijk FootWorks
Pedicure Praktijk FootWorks

Bedrijfsgegevens

Pedicure Praktijk FootWorks
Nieuwlandseweg 4
1215AZ Hilversum
KvK: 55001319
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  12:30 - 16:30
 • Dinsdag
  12:30 - 16:30
 • Woensdag
  12:30 - 21:00
 • Donderdag
  10:30 - 21:00
 • Vrijdag
  10:30 - 21:00
 • Zaterdag
  10:30 - 17:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicure Praktijk FootWorks

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt