Pedicurepraktijk Op 'e Syl

Welkom bij Sita's Pedicurepraktijk Op 'e Syl in Hidaard,

Bij Sita's Pedicurepraktijk staan kwaliteit, service en hygiëne voorop. U komt hier even tot rust terwijl uw voeten op professionele wijze worden behandeld en verzorgd.

Mijn naam is Sita van der Zee, gediplomeerd pedicure en lid van Provoet, de branche-vereniging voor pedicures. Hiermee bent u verzekerd van mijn vakmanschap, want lid worden van Provoet kan alleen als je in het bezit bent van een erkend vakdiploma. Maar ook blijf ik hierdoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kwaliteitsnormen binnen het vakgebied.

U kunt bij mij terecht voor een volledige behandeling van de voeten waar eelt, kloven, likdoorns, schimmelnagels en ingroeiende nagels worden behandeld. 

In mijn praktijk is hygiëne erg belangrijk. Daarom werk ik volgens het bedrijfshandboek van Provoet. In het handboek wordt beschreven waaraan de pedicure moet voldoen volgens de Hygiëne, ARBO en Milieuregels.

De praktijk is aan huis gevestigd en bevindt zich voorlopig op de 1e verdieping. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk is ook goed bereikbaar vanuit Oosterend, Sneek en Bolsward. 

Graag tot ziens,

Sita van der Zee

Pedicurepraktijk Op 'e Syl:
Voetverzorging en meer... Alles op het gebied van verzorging van uw voeten & pedicure behandelingen

Verkooppunt Noordkroon

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Op 'e Syl
Tjebbingadyk 2
8737JG Hidaard
KvK: 89728904
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Op 'e Syl
Pedicurepraktijk Op 'e Syl
Pedicurepraktijk Op 'e Syl

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Pedicurepraktijk Op 'e Syl heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicurepraktijk Op 'e Syl

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden