Perfect Pedicure by José

Mijn eigen Salon.....Iets waar ik gepassioneerd over ben en een duidelijke visie nastreef van hoe ik het wil gaan doen. Een pedicure is en blijft natuurlijk in eerste instantie een professionele hulpverlener bij voetklachten of voetproblemen. Een professionele voetbehandeling staat natuurlijk altijd voorop. En klantenservice staat bij mij hoog in het vaandel.

Ik wil graag een stukje gespecialiseerder gaan in mijn dienstverlening en wel op het cosmetische/Welness vlak.
Naast de natuurlijk altijd vakkundige pedicure behandeling voor de voeten, wil ik graag een extra dimensie toevoegen voor de cliënt.
Dit in de vorm van een heerlijke scrub, lekker voetenbad of voetenmasker, ontspannende onderbeen en voet massage of voetreflex massage.
Nagelcorrectie met Wilde Pedique gel voor mensen met bv mycosenagels of een nagelbeschadiging zodat ook zij met een slippertje kunnen lopen in de zomer.
Ook een Gellac behandeling voor voeten en handen is een fijne aanvulling.

Maar zeer zeker ook dat kopje koffie, lekker diffuser geurtje en rustgevend muziekje.
Even een uurtje voor jezelf, weg van alle haast en drukte, het “moeten” van deze tijd. Hoe drukker je bent , hoe belangrijker dit momentje voor jezelf is.
Ik merk dat daar behoefte aan is…
Mijn gezellige maar professioneel ingerichte salon is klein maar fijn en straalt deze visie uit.

Omdat kwaliteit voor mij erg belangrijk is ben ik aangesloten bij Provoet, de landelijke overkoepelende organisatie voor de gediplomeerde pedicures.
Provoet staat voor vakkundigheid, professionaliteit en kwaliteit van de pedicurebranche. Door middel van bijscholing, het volgen van workshops, het lezen van vakliteratuur en het regelmatig bezoeken van beurzen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.


Ik ben er klaar voor, zie ik u snel?

Bedrijfsgegevens

Perfect Pedicure by José
Castorweg 4 B
7556MD Hengelo
KvK: 91240409
Terugbelverzoek: Klik hier
Perfect Pedicure by José
Perfect Pedicure by José
Perfect Pedicure by José
Perfect Pedicure by José

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
12:00 - 21:00
Woensdag
8:30 - 18:00
Donderdag
12:00 - 21:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Perfect Pedicure by José heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Perfect Pedicure by José

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden