Salon Elfri

Bent u op zoek naar rust en ontspanning? Dan zie ik je graag in mijn eigen salon. Salon Elfri biedt het beste op het gebied van persoonlijke verzorging voor een betaalbare prijs. Bij Salon Elfri werken wij uitsluitend met producten van topkwaliteit. Boek makkelijk een afspraak via onze website en ervaar het zelf. Ook zijn de mannen bij Salon Elfri van harte welkom.

Bedrijfsgegevens

Salon Elfri
Ringgreppel 24
5591ME Heeze
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Salon Elfri

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13:00 - 17:30
19:00 - 21:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Salon Elfri heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Salon Elfri

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden