Pedicure Heerenveen

Last van ingroeiende nagels, likdoorns, eelt, kloven of verdikte nagels? Pedicure Heerenveen zorgt voor je voeten. Ook voor gelnagellak kun je bij mij terecht. Wil je een afspraak? Bel of stuur een WhatsApp naar het genoemde telefoon nummer. Voor meer info kun je kijken op mijn website of bezoek mijn Facebook pagina of volg me op instagram.

Bedrijfsgegevens

Pedicure Heerenveen
de Krimte 52
8447RE Heerenveen
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure Heerenveen

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Pedicure Heerenveen heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicure Heerenveen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden