Wild Rose

BESTE KLANT! Ik wil graag mij even voorstellen: I ben LANA, een gediplomeerde Medisch PEDICURE , aangesloten bij PRO VOET (branche organisatie voor professionele Pedicures in Nederland). Ik geef MEDISCH en COSMETISCHE pedicure behandelingen: verwijderen van eelt, kloven, likdoorns; behandelen van probleem nagels: schimmel , kalk, verdikte nagels, lak, gel polish, Voet Reflex massages. Ik doe ook de KORTE BEHANDELINGEN: nagels knippen, een likdoorn verwijderen. Bij mij krijg U een ADVIES omtrent een goede voetverzorging. IK WERK op AFSPRAAK op Maandag en Donderdag (17-19.00) bij de Praktijk Heemstede.

Bedrijfsgegevens

Wild Rose
Jan van Goyenstraat 25
2102CA Heemstede
KvK: 70102015
Terugbelverzoek: Klik hier
Wild Rose

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Wild Rose heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Wild Rose

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden