/assets/img/header-08.jpg

Wild Rose

BESTE KLANT! Ik wil graag mij even voorstellen: I ben LANA, een gediplomeerde PEDICURE , aangesloten bij PRO VOET (branche organisatie voor professionele Pedicures in Nederland). Ik geef MEDISCH en COSMETISCHE pedicure behandelingen: verwijderen van eelt, kloven, likdoorns; behandelen van probleem nagels: schimmel , kalk, verdikte nagels, lak, gel polish, voet massages. Ik doe ook de KORTE BEHANDELINGEN: nagels knippen, een likdoorn verwijderen. Bij mij krijg U een ADVIES omtrent een goede voetverzorging. IK WERK op AFSPRAAK op VRIJDAG 13 - 20 en ZATERDAG 8 - 13 bij de FYSIOTHERAPIE SCHOTLANDSTRAAT 226-230 Haarlem. PARKEREN IN GRATIS.

Bedrijfsgegevens

Wild Rose
Ierlandstraat 42
2034LP Haarlem
KvK: 70102015
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  Gesloten
 • Woensdag
  Gesloten
 • Donderdag
  Gesloten
 • Vrijdag
  13:00 - 20:00
 • Zaterdag
  8:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Wild Rose

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt