Pedicurepraktijk Marijn

Mijn naam is Marijn te Rietmole, Medisch Pedicure. U kunt bij mij terecht voor de complete voetverzorging. Als Medisch Pedicure ben ik gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met een verhoogd risico. Dit zijn cliënten met bijvoorbeeld Diabetes Mellitus of Reuma.
Iedere voet vraagt om een specifieke aanpak en juist dat maakt het leuk en interessant. Als medisch pedicure help ik u graag met uw voetproblemen zoals eeltvorming, likdoorns, verdikte nagels, schimmelnagels, ingroeiende teennagels en kloven. Voor een leuke lak op de nagels kunt u ook bij mij terecht. Persoonlijke aandacht voor elke client en eerlijke adviezen vind ik belangrijk.
Graag tot snel!!

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Marijn
Eibergsestraat 46 a
7481HL Haaksbergen
KvK: 77787196
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Marijn

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Ada Brouwer
24-01-2024, 20:39
Ik ben zeer tevreden over de pedicure behandelingen bij Marijn.
Heb er veel baat bij. Marijn is heel sympathiek.
Echt een aanrader.
Joyce
22-06-2023, 17:52
Heerlijke voetbehandeling gehad. Marijn is erg zorgvuldig en gaat prettig ter werk. Gekozen voor gellak voor de vakantie en het zit nu ruim 2 weken later nog perfect ondanks dat ik veel met blote voeten loop!

Beoordeel Pedicurepraktijk Marijn

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden