Pedicurepraktijk Marijn

Mijn naam is Marijn te Rietmole, Medisch Pedicure. U kunt bij mij terecht voor de complete voetverzorging. Als Medisch Pedicure ben ik gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met een verhoogd risico. Dit zijn cliënten met bijvoorbeeld Diabetes Mellitus of Reuma.
Iedere voet vraagt om een specifieke aanpak en juist dat maakt het leuk en interessant. Als medisch pedicure help ik u graag met uw voetproblemen zoals eeltvorming, likdoorns, verdikte nagels, schimmelnagels, ingroeiende teennagels en kloven. Voor een leuke lak op de nagels kunt u ook bij mij terecht. Persoonlijke aandacht voor elke client en eerlijke adviezen vind ik belangrijk.
Graag tot snel bij Lef!!

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Marijn
Eibergsestraat 46 a
7481HL Haaksbergen
KvK: 77787196
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Marijn

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Pedicurepraktijk Marijn heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicurepraktijk Marijn

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden