Pedicure|Schoonheidssalon Mooi-Moment

Even voorstellen
Sinds 6 maart 2017 ben ik, Jacqueline Hulshof eigenaar van Pedicure en Schoonheidssalon Mooi-Moment in Groningen, Oosterhogebrug.

De keuze voor deze locatie is onder andere gebaseerd op de toegankelijkheid en de ruimte die ik hier ter beschikking heb.
Dit geeft ook ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingen. Door middel van Opleidingen, cursussen en trainingen, om u de beste ervaring te geven. Ik beschik over de nodige diploma’s en certificaten. Ik ben medische pedicure, zodat ik mijn klanten ook kan behandelen bij een risicovoet (o.a. Reuma, Diabetes). Ook voor specialistische technieken zoals het maken van nagelbeugels, ortheses, nagelreparatie en anti-druk kunt u bij mij terecht.

Naast gedrevenheid en enthousiasme heb ik vooral liefde voor het vak. Het geeft mij veel voldoening en energie als ik mensen blij kan maken met het aanpakken van huid- en voetproblemen. Wanneer ik zie dat een klant tevreden is met de behandeling en het resultaat, dan straal ik.

Pedicure behandelingen die we in de salon uitvoeren:

Pedicure behandeling
Deel behandeling (voor het verwijderen van 1 onderdeel bv. likdoorn/kloof/ingroeiende nagel of mycose nagel)
Pedicure met gelpolish
Spa pedicure
Massage onderbeen & voet
Speciale technieken
Orthese
Nagelbeugel
Reparatie nagel
Anti-druk


Kijk gerust rond op de website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij mij in de salon. Ik hoop u snel te ontmoeten!

Liefs, Jacqueline

Bedrijfsgegevens

Pedicure|Schoonheidssalon Mooi-Moment
Koningsweg 21
9731AN Groningen
KvK: 67249892
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure|Schoonheidssalon Mooi-Moment

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Pedicure|Schoonheidssalon Mooi-Moment heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicure|Schoonheidssalon Mooi-Moment

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Wist je dat je voetverzorgings- en pedicureproducten online vaak veel goedkoper kunt kopen?

Bekijk het assortiment