VoetKracht

Voetkracht is een praktijk in Grashoek waar je terecht kunt voor pedicure behandelingen en VoetreflexPlus Therapie. Met een holistische visie kan ik met behulp van je voeten inzichten geven in jouw gezondheid en deze in balans brengen, zodat klachten verminderen en uiteindelijk kunnen verdwijnen.

Bedrijfsgegevens

VoetKracht
Helenaveenseweg 39
5985NK Grashoek
KvK: 65148517
Terugbelverzoek: Klik hier
VoetKracht
VoetKracht
VoetKracht
VoetKracht
VoetKracht
VoetKracht
Alle afbeeldingen

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
8:30 - 17:00
Woensdag
19:00 - 22:00
Donderdag
8:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

VoetKracht heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel VoetKracht

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden