Dorothea Pedicure Praktijk Medische Pedicure

Verwen je zelf en voeten met een pijnloze behandeling
Ik ben Medische pedicure behandel normale voeten ook Reumatische diabetische voeten en kindervoeten en behandel likdoorn eelt en wratten en meer problemen .
Maak een afspraak op mijn 06 nummer stuur een app of een email evt. met foto van het probleem .

Met vriendelijke Groet Dorothea Nobels

Bedrijfsgegevens

Dorothea Pedicure Praktijk Medische Pedicure
Getijmolenerf 44
2807GL Gouda
KvK: 24390631
Terugbelverzoek: Klik hier
Dorothea Pedicure Praktijk  Medische Pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 20:00
Dinsdag
8:00 - 20:00
Woensdag
8:00 - 20:00
Donderdag
8:00 - 20:00
Vrijdag
8:00 - 12:00
Zaterdag
8:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9.8
Gebaseerd op 11 beoordelingen
Annette
21-02-2022, 03:25
Ik was ten einde raad met mijn ingroeiende teennagel. Ik kon bijna niet meer lopen. Al verschillende pedicures geprobeerd maar Dorothea heeft mij geweldig goed geholpen. Ze is deskundig en professioneel. Ze werkt met toewijding en is precies. Ze is beslist klantgericht en de communicatie is optimaal. Je kunt altijd een beroep op haar doen als er een onverwacht probleem is met je voet De sfeer is erg prettig. Ik zal zeker bij haar terug blijven komen. Ik beveel haar van harte aan.
Ilse
26-09-2021, 00:59
Ik heb de Beste pedicure van Gouda gevonden we kregen een tip dat ze zo fijn werkt pijnloze behandeling nou echt waar zo blij met jouw Dorothea dit moet even gemeld worden . Bedankt
Mv de Groot
02-09-2020, 19:14
Mijn Moeder word door u behandeld nou u bent echt De Beste Pedicure van Nederland .SUPER GEWELDIG. Nog nooit zon fijne Pedicure gehad pijnloos ze had altijd wonden en veel pijn bij die andere pedicure schoon en gastvrij haar voeten zijn nog nooit vrij geweest van eeltpitten . ik ben zo blij met u en voor mijn moeder dat ik mijn vader nu ook laat behandelen en geef het door aan andere .Dorothea je bent de Beste Pedicure van Nederland . Mv de Groot een dikke 10 en een kus .
Sanya
08-07-2020, 18:13
Wat een fijne pedicure! Mijn dochter van 10 is bij haar onder behandeling. Ze is hartstikke lief en geduldig en vraagt tijdens de behandeling steeds of het goed gaat en geen pijn doet. Een heel prettige ervaring voor mij en mijn dochter.
Marlous Mooij
04-09-2019, 07:20
Dorothea behandelt mijn voeten perfect! Ze heeft kennis van zaken en geeft tijdens de behandeling haar volle aandacht. De afsluitende massage is een aanrader!
van der starre
03-09-2019, 10:48
Dorota je heb mij SUPER geholpen met mij slechte voeten ik als diabeet en ook nog reuma ik paste nog maar in 1 paar plat getrapte schoenen nu weer alle schoenen aan van mijn kalk nagels af en al dat eelt en geen PIJN meer het was ook een pijnloze behandeling dat was wel anders dat die andere pedicure uit goverwelle veel pijn en wondjes bij haar jij bent geweldig goed ik ga nooit meer bij je weg .
Huisman
24-06-2019, 06:41
Eindelijk na heel veel pedicure s gehad te uit Gouda las ik een review over jouw Dorothea nou ik kan niks anders dan wat er geschreven is je bent De BESTE Pedicure van Gouda en omstreken! !! Ik ben van de pijn af die likdoorn die niemand er uit kon krijgen en is ook niet meer terug gekomen en mijn schimmelnagels zijn ook weg . goed advies welke schoenen niet meer te dragen . hele fijne Spa en masage behandeling altijd gezellig met een kopje koffie .Nou ik geef het door aan iedereen .
Cokkie van Zanten
25-01-2019, 15:41
Hele fijne en professionele behandeling gehad.
Zeer tevreden.
Nieuwehuizen
11-10-2018, 06:39
De BESTE Pedicure van Gouda en omstreken wat geweldig ik kon niet meer lopen na vele pedicures van gouda en in de omgeving gehad te hebben kreeg ik een GOUDEN tip deze pedicure is geweldig goed toch maar weer geprobeerd . niks te veel gezegd wat een vak vrouw ben jij Dorota die likdoorn zat zo diep maar nu is hij weg en blijft weg ik ben er zo blij mee ook mijn schimmel nagels en ingegroeide nagel je verzorgt mijn voeten Super ik ben zo blij om dat ik op moet passen als diabeet . en gezellig met een bakkie koffie .ik zeg het iedereen je bent De BESTE Pedicure van Gouda en omstreken.
Fred Nieuwehuizen
Dekker
14-07-2018, 15:16
SUPER GOED PIJNLOZE BEHANDELING
Marthe Meerding
22-04-2018, 23:36

Beoordeel Dorothea Pedicure Praktijk Medische Pedicure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Wist je dat je voetverzorgings- en pedicureproducten online vaak veel goedkoper kunt kopen?

Bekijk het assortiment