Medisch Pedicure Beautiful Concept & Voetenbar

Onze vernieuwde winkel, vol unieke hebben spulletjes & een geweldige voetenbar!

Beautiful concept is een miniwarenhuis met beleving op beauty gebied in het hart van Geldermalsen in de Betuwe. Wij geven klanten een ware beleving die alle zintuigen prikkelt op het gebied van beauty, wonen & lifestyle.Het winkel gedeelte van beautiful concept verrast je met haar vele producten en unieke merken. Beautiful concept werkt nauw samen met beginnende ondernemers en labels wat zorgt voor leuke, bijzondere en speciale producten voor jezelf, maar ook zijn dit producten die je cadeau kunt doen.

Of je nu op zoek bent naar een speciaal samengesteld cadeau pakket, een origineel kaartje, sieraden of een complimentje verhuld in een cadeautje. Voor ieder en elke gelegenheid kun je hier wat vinden.

Achter in de winkel vind je onze Voetenbar waarbij wij jouw voetjes maar ook jij als persoon eens even lekker laten ontspannen in onze voetenbar!

In onze voetenbar werkt Mariska met veel plezier, Mariska is gediplomeerd pedicure en binnenkort ook tot medisch pedicure opgeleid voor de behandeling van voeten met diabetes en reumatische aandoeningen en chronische ziekten (hierover volgt binnenkort meer).

Beautiful concept is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Provoet is een grote organisatie waarbij ca. 14.000 voetverzorgers/pedicures zijn aangesloten. De brancheorganisatie organiseert vele activiteiten en scholingen voor haar leden.

Regelmatig worden bijscholingen en aanvullende opleidingen gevolgd om de nieuwste ontwikkelingen en technieken te blijven beheersen.

Bedrijfsgegevens

Medisch Pedicure Beautiful Concept & Voetenbar
't Hooghuis 8 b
4191AE Geldermalsen
KvK: 70566712
Terugbelverzoek: Klik hier
Medisch Pedicure Beautiful Concept & Voetenbar

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Verploeg
20-06-2020, 09:55
Top! Echt een beleving, zo leuk!
Wij hebben genoten!

Ps. en ook nog hele mooie voetjes :-)

Beoordeel Medisch Pedicure Beautiful Concept & Voetenbar

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden