/assets/img/header-08.jpg

Pedicure Corine Pondman

Ik heb sinds 2009 een pedicurepraktijk aan huis in Ferwert, gemeente Noardeast-Fryslân.   Ik ben aangesloten bij ProVoet en heb de aantekeningen Voetverzorging bij Diabetici en Reumapatiënten. Ook ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Pedicures (KRP) van ProCert. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact met mij opnemen of gebruik maken van het formulier op deze site. Als ik de telefoon op dat moment niet kan opnemen, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Hoewel ik geen Fries spreek, versta ik het inmiddels goed. U kunt dus Fries spreken als u bij mij in de stoel zit. Ik heb extra maatregelen genomen in verband met het COVID-19 virus.

Pedicure Corine Pondman

Bedrijfsgegevens

Pedicure Corine Pondman
It Suderheech 19
9172RG Ferwert
KvK: 01146942
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

  • Op afspraak

Beoordeel Pedicure Corine Pondman

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Gerard H.
02-04-2021, 14:39

Laat mijn voeten al vele jaren verzorgen door pedicure Corine. Werkt rustig en nauwkeurig en neemt ruim de tijd voor de behandeling. Voel me op mijn gemak in de pedicurestoel, ook in deze corona-tijd.

Pedicures in de buurt