/assets/img/header-08.jpg

Medisch pedicure Feetline Els

Medisch Pedicure praktijk aan huis op eerste verdieping. Ingeschreven bij provoet en Procert. Mijn specialisaties zijn ondermeer ortheses maken, nagelbeugels plaatsen, nagelreparaties, drukvrij leggen maar ook verwiijderen van eelt en likdoorns, ingegroeide nagels opheffen, kloven verwijderen, zowel diabetisch, reumatische als andere risicovoeten maar ook gezonde voeten die zeker ook onderhoud vragen. U kunt bij mij ook terecht voor gellak op de teennagels.

Medisch pedicure Feetline Els
Medisch pedicure Feetline Els
Medisch pedicure Feetline Els

Bedrijfsgegevens

Medisch pedicure Feetline Els
Jericholaan 81
5625TG Eindhoven
KvK: 17153323
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:00
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  9:00 - 12:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 12:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Medisch pedicure Feetline Els

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Els Hendriks
05-08-2021, 18:32

Een fijne pedicure behandeling neemt de tijd luistert goed naar je over eventuele klachten van je voeten. Alles is schoon en netjes een leuk en gezellig en lief persoon een echte aanrader

Pedicures in de buurt