Medisch pedicure Feetline Els

Medisch Pedicure praktijk aan huis op eerste verdieping. Ingeschreven bij provoet en Procert. Mijn specialisaties zijn ondermeer ortheses maken, nagelbeugels plaatsen, nagelreparaties, drukvrij leggen maar ook verwiijderen van eelt en likdoorns, ingegroeide nagels opheffen, kloven verwijderen, zowel diabetisch, reumatische als andere risicovoeten maar ook gezonde voeten die zeker ook onderhoud vragen. U kunt bij mij ook terecht voor gellak op de teennagels.

Bedrijfsgegevens

Medisch pedicure Feetline Els
Jericholaan 81
5625TG Eindhoven
KvK: 17153323
Terugbelverzoek: Klik hier
Medisch pedicure Feetline Els
Medisch pedicure Feetline Els
Medisch pedicure Feetline Els

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 12:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Els Hendriks
06-08-2021, 00:32
Een fijne pedicure behandeling neemt de tijd luistert goed naar je over eventuele klachten van je voeten. Alles is schoon en netjes een leuk en gezellig en lief persoon een echte aanrader

Beoordeel Medisch pedicure Feetline Els

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden