/assets/img/header-08.jpg

Yuwicare Medisch pedicure en Thaise voetrefexologe

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Yuwicare Medisch pedicure en Thaise voetrefexologe, gevestigd in Dronten in de provincie Flevoland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Yuwicare Medisch pedicure en Thaise voetrefexologe voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Dronten.

Yuwicare Medisch pedicure en Thaise voetrefexologe

Bedrijfsgegevens

Yuwicare Medisch pedicure en Thaise voetrefexologe
Escudo 102 A
8253EV Dronten
KvK: 09186772
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 20:00
 • Dinsdag
  9:00 - 20:00
 • Woensdag
  9:00 - 20:00
 • Donderdag
  9:00 - 20:00
 • Vrijdag
  9:00 - 20:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Yuwicare Medisch pedicure en Thaise voetrefexologe

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

30-12-2020, 10:01

jij bent de beste pedicure die er bestaat jij krijgt van mij vijf sterren

06-04-2019, 10:58

Al weer een aantal jaren was je mijn pedicure. Het was altijd fijn om bij je in de stoel te zitten. Grondig heb je mijn voeten altijd behandeld en met veel nauwkeurigheid! Ondertussen voerden we heel wat gesprekjes en hebben we ook veel gelachen. Je bent een lief en goed mens. Ik zal je missen. Ik heb er alle vertrouwen in dat je daar in de polder een mooie klantenkring zal gaan opbouwen. Heel veel succes en veel woonplezier met je man en kindjes! Hartelijke groeten Jeannette

06-04-2019, 10:56

Lieve Yuwadee, Al zo lang mocht ik bij jou langs komen voor een behandeling van mijn voeten. Jij bent niet alleen zeer professioneel, precies en netjes, maar ook een heel lief mens. Ik vind het jammer (met vele anderen) dat je weg ga uit Ede. Ik wens jullie als gezin veel plezier in jullie nieuwe woonplaats, maar ook veel succes met een nieuwe werkkring.

Pedicures in de buurt