Nikki van Kessel pedicure

Hoi!

Ik ben Nikki van Kessel, ik ben 37 jaar en woon met mijn gezin in Dreumel. Na jarenlang op kantoor te hebben gewerkt, heb ik het roer volledig omgegooid en heb ik een opleiding tot pedicure gevolgd. Met als resultaat dat ik nu mijn eigen onderneming ben gestart: Nikki van Kessel Pedicure.

Ik geef pedicurebehandelingen aan zowel mannen, vrouwen en kinderen. Jong en oud! Iedereen met voeten die wat extra aandacht nodig hebben is bij mij aan het juiste adres. Ik geef een uitgebreide behandeling waarbij de gehele voet onder handen wordt genomen. Nagels worden geknipt, indien nodig verdund en de nagelomgeving wordt schoongemaakt. Eelt wordt verwijderd en eventuele likdoorns, ingroeiende nagels en kloven worden behandeld. De behandeling eindigt altijd met het inmasseren van een heerlijk verzorgende voetcrème. En het mooie is: je hoeft er de deur niet voor uit. Als ambulant pedicure kom ik namelijk naar je toe!

Voetproblemen bestaan in alle leeftijdsgroepen en in alle lagen van de samenleving. Bijvoorbeeld sporters, ouderen, mensen met staande beroepen en volwassenen of kinderen met een afwijkende voetstand. En natuurlijk ben ik er ook voor de mensen die het gewoon fijn vinden om de voeten eens lekker te laten verzorgen. Afspraak maken?

Als jij denkt dat jouw voeten wel wat aandacht kunnen gebruiken, schroom dan niet en maak een afspraak! Ook voor meer informatie over behandelingen en prijzen kun je uiteraard vrijblijvend contact opnemen.

Wie weet tot snel!

Bedrijfsgegevens

Nikki van Kessel pedicure
Polstraat 6 a
6621AT Dreumel
KvK: 91197937
Terugbelverzoek: Klik hier
Nikki van Kessel pedicure
Nikki van Kessel pedicure
Nikki van Kessel pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Nikki van Kessel pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Nikki van Kessel pedicure

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden