/assets/img/header-08.jpg

Pedicure Utrechtse Heuvelrug Sandra van den berg

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Pedicure Utrechtse Heuvelrug Sandra van den berg, gevestigd in Doorn in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Pedicure Utrechtse Heuvelrug Sandra van den berg voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Doorn.

Bedrijfsgegevens

Pedicure Utrechtse Heuvelrug Sandra van den berg
Park Boswijk 200
3941AA Doorn
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Beoordeel Pedicure Utrechtse Heuvelrug Sandra van den berg

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 9.4
Gebaseerd op 13 beoordelingen

Beoordelingen

01-08-2020, 22:35

Eindelijk heb ik mijn pedicure gevonden. Sandra van den Berg is een vakkundige vakvrouw en ben zeer tevreden hoe ze de problemen met mijn voeten aanpakt. Ga zo door en weet dat ik er zal zijn op de 2 nieuwe afspraken die je hebt ingepland. Echt een aanrader deze pedicure. Bedankt!

31-01-2020, 22:27

Vandaag ben ik voor behandeling van mijn voeten bij medisch pedicure Sandra van den Berg op Park Boswijk te Doorn geweest. Ik ben over haar en de behandeling zeer tevreden. Zeer professioneel heeft ze mijn klachten aangepakt en met aan het eind een fijne voetmassage met honingcreme van Pododip. Echt een vakvrouw en ik beveel Sandra dan ook zeker aan. Ik kom dan ook zeker terug in haar praktijk!

23-09-2019, 21:13

Vanmorgen was ik bij pedicure Sandra van den Berg in Rhenen. Normaal kom ik in haar praktijk op Park Boswijk in Doorn. Haar praktijk in Rhenen is erg mooi zo onder de schaduw van de eeuwen oude Cuneratoren. Ook de praktijkruimte ziet er degelijk uit met zicht op een eveneens eeuwenoud binnenplaatsje. Haar behandeling was weer geweldig! De nagels keurig gedaan, vooral de nagels van de grote tenen die steevast ingroeien. Ook de overmatige eeltvorming, een wondje en een likdoorn, zijn deskundig aangepakt. En toen alles gedaan was werden mijn voeten extra verwend met een heerlijke voetmassage. Hierdoor voelden mijn voeten weer helemaal als nieuw. Ga zo door Sandra en tot een volgende afspraak op Park Boswijk. Veel dank!

04-11-2018, 22:05

Met veel genoegen kom ik al een tijdje met mijn probleemvoetjes in de Pedicure praktijk Utrechtse Heuvelrug van Sandra van den Berg. Ze heeft in Rhenen een hele mooie en fijne praktijkruimte die professioneel is ingericht. Maar ook heeft ze een praktijkruimte in het Park Boswijk te Doorn en verzorgt ook de voeten van mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn thuis in hun vertrouwde omgeving. Ik voelde mij direct thuis in de praktijk van Sandra, maar daar doet ze zelf ook alles aan. Ze is een erg vriendelijke, vrolijke en toegewijde vakvrouw met vele jaren ervaring op dit gebied. Ze is zeer goed opgeleid en volgt regelmatig bijscholingsdagen. Zo is ze altijd helemaal up-to-date. Sandra heeft echt passie voor haar werk en dat komt goed tot uiting hoe ze mijn voeten heeft behandeld. Ik ben bijna probleem vrij en kom nu nog alleen af en toe langs voor een APK beurt! Ik ben erg blij Sandra wat je allemaal voor mij (mijn voetjes) hebt gedaan in de tijd dat ik bij je kom. Echt heel erg bedankt en ga vooral zo door. Van mij heb je een dikke tien verdient!!!

19-09-2018, 22:33

Ik kom al langere tijd voor mijn voetverzorging bij medisch pedicure Sandra van den Berg Utrechtse Heuvelrug. Ik kan haar zeer aanbevelen voor haar professionele aanpak. Ze is erg gemotiveerd en daarbij ook nog een s een aardig mens! Ik heb ook met plezier de onderstaande beoordelingen gelezen. Daarin wordt precies verwoord hoe het is. Behalve dan in de beoordeling van mevrouw Braakman. Ga zo door beste Sandra van den Berg. Ik blijf zeker bij je terugkomen.

08-09-2018, 00:29

Ik ben heel erg tevreden over de specialistische behandelingen die ik heb gehad van medisch pedicure Sandra van den Berg in Rhenen en omgeving. Voor mij is zij een vakvrouw met heel veel kennis en ervaring! Ik heb daar echt mijn pedicure gevonden. Heel veel dank voor alles.

06-09-2018, 11:48

Beste Sandra van den Berg je hebt me weer fantastisch geholpen. Het is net of ik weer nieuwe voeten heb en loop als het ware op wolkjes met gouden randjes. Heel erg veel dank voor je inzet. Ga zo door!!!

03-09-2018, 21:37

Sinds 2015 kom ik als zeer tevreden klant bij medisch pedicure Sandra van den Berg in haar praktijkruimte in Park Boswijk te Doorn en soms in haar mooie praktijkruimte in Rhenen. De praktijkruimte in Park Boswijk is niet groot maar wel functioneel en is keurig ingericht en hygiëne staat voorop. De praktijkruimte in Rhenen is ruim en alles ziet er fantastisch mooi uit. Een echte parel! Ik heb nogal 'moeilijke' voeten', zoals o.a. ingegroeide nagels, eeltvorming, likdoorns en wondjes. En Sandra is precies de pedicure die met passie mijn voeten adequaat weet te behandelen. Ze is een echte topper!!!. Maar dat is ook niet verwonderlijk met haar achtergrond in o.a. de (wijk)verpleging. Ze werkt vanuit haar 'passie' voor haar vak en dat is zeer merkbaar en ze is oprecht geinteresseerd in de mens en zijn/haar problemen. Ik voelde mij ook direct thuis in haar praktijk en waardeer haar dan ook heel erg. Ga zo door Sandra!!!

28-08-2018, 22:35

Ik kom al meer dan een jaar bij Sandra van den Berg in Park Boswijk te Doorn voor een complexe voetverzorging. Een geweldige pedicure met enorm veel ervaring op dit gebied. Het is een zeer vakbekwame vrouw en heeft mij enorm geholpen en weet van anderen die er net zo over denken. Daarom kan ik niet begrijpen dat een mevrouw Braaksma in een beoordeling zegt dat ze deze o zo professionele pedicure niet kan aanbevelen. Beste mevrouw kijk eerst eens in de spiegel voordat u zoiets schrijft want mijn ervaring is precies het tegenovergestelde. Ook ben ik wel eens in haar praktijk in Rhenen geholpen en daar was het ook heel erg goed! Ik zou haar graag een paar sterren meer hebben gegeven voor alles wat ze voor mij heeft gedaan. Ga zo door!!!

25-07-2018, 05:47

Ben zeer goed geholpen. Erg vriendelijke en professionele pedicure. Ik kan haar zeker aanbevelen.

24-07-2018, 15:50

Ik kom net van pedicure Sandra van den Berg, locatie park Boswijk Doorn, en heb daar genoten van een goede behandeling met fijn advies waar ik wat mee kan. Kom zeker terug.

24-07-2018, 15:40

Pedicurepraktijk Utrechtse Heuvelrug en Pedicurepraktijk Rhenen zijn beiden een medisch pedicurepraktijk met goede en degelijke kennis die heb mogen ontvangen. Mooi interieur en erg vriendelijk. Zal hier vaker terugkomen voor mijn voeten.

24-07-2018, 14:30

Ik heb slechte ervaringen met deze pedicure en kan haar niet aanbevelen.

Pedicures in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.