Voetcomfort

WIJ HEBBEN EEN PATIËNTENSTOP.

Hét totaalconcept in voetzorg. Van pedicure, elastische kousen, podotherapie tot aan orthopedische schoenen. Alles onder één dak. Wij zijn een klantgerichte, flexibele en jonge onderneming waardoor kwaliteit hoog in het vaandel staat. Van pedicure behandeling tot op maat gemaakte schoenen bent u bij ons aan het juiste adres. We nemen graag de tijd voor u om samen aan een passende oplossing te werken. Bovendien wordt u in het behandeltraject zoveel mogelijk begeleid door dezelfde behandelaar. Door middel van ons totale aanbod in voetzorg is de samenwerking tussen pedicure, podotherapeut en orthopedisch schoenmaker optimaal.

Bedrijfsgegevens

Voetcomfort
Fonteinkruid 63
7422MS Deventer
KvK: 65199529
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetcomfort
Voetcomfort

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Voetcomfort heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Voetcomfort

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden