Curafeet

Mijn naam is Marleen Krul en ik ben een gediplomeerde medisch pedicure. Als professioneel zorgverlener ben ik aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures.

Mijn specialisatie ligt in het behandelen van risicovoeten. Ik ben opgeleid om mensen te helpen die te maken hebben met diverse aandoeningen, zoals diabetes, vaatproblemen, oncologische aandoeningen, ouderdomsgerelateerde problemen, reuma, spasme of neurologische aandoeningen. Voor deze specifieke doelgroep bied ik passende zorg en behandelingen.

Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor reguliere voetbehandelingen of verwaarloosde voeten. Of als u angstig bent voor voetzorg. Ik sta klaar om uw voeten te verzorgen, ongeacht uw specifieke situatie.

Ik hecht veel waarde aan samenwerking en communicatie met andere zorgprofessionals. Indien nodig, werk samen met huisartsen, podotherapeuten, zorgmedewerkers, fysiotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Door deze samenwerking kunnen we de beste zorg voor uw voeten waarborgen.

Om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden en de kwaliteit van mijn voetzorg te waarborgen, ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). Dit stelt mij in staat om voortdurend mijn vakbekwaamheid te verbeteren en u de beste zorg te bieden.

Ik verwelkom u graag op mijn praktijk op Professor Blinkweg 22, 7957 BC De Wijk, waar ik op maandag en dinsdag beschikbaar ben. Daarnaast werk ik in woonzorgcentrum “Het Anker” in Meppel en woonzorgcentrum “Dunnighe” in De Wijk, beide onderdeel van zorggroep Noorderboog. Op deze locaties bied ik professionele voetzorg.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Bedrijfsgegevens

Curafeet
Prof. Blinkweg 22
7957BC De Wijk
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Curafeet

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:30 - 16:00
Dinsdag
8:30 - 16:00
Woensdag
8:30 - 16:00
Donderdag
8:30 - 16:00
Vrijdag
8:30 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9.6
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Ineke
18-10-2021, 14:33
Na Lang zoeken, voor een pedicure in de omgeving meppel. Ben ik via een vriendin bij marleen terecht gekomen.
henri
16-10-2021, 03:00
Zeer tevreden netjes en vakkundig
Joyce
16-10-2021, 02:58
Ontzettend tevreden, zeer kundig en professioneel. En ook altijd in voor een gezellige babbel.
Lydia Slager
07-09-2021, 01:09
Ik kan Marleen van harte aanbevelen. Heel deskundig behandelde zij mijn voeten en zorgde ervoor dat zij weer zacht en verzorgd waren. Het was een gezellige en prettige ervaring. Voor herhaling vatbaar als het weer nodig is.
Loïs Slager
07-09-2021, 01:01
Ben erg tevreden met de behandeling ! Alles zag er mooi uit en voelde weer zacht aan, het contact ondertussen was ook erg gezellig en het advies achteraf was ook prettig! Heb er erg van genoten.

Beoordeel Curafeet

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden