/assets/img/header-08.jpg

Pedicuresalon Irma

Ervaar deskundigheid op het gebied van voeten PROFESSIONELE VOETVERZORGING & ADVIES Onze voeten, dag in dag uit dragen ze ons volle gewicht. Naast het dragen van goede passende schoenen is het belangrijk om ze goed te verzorgen. De ene voet is de andere niet. Aandacht voor onze voeten is van belang voordat er klachten ontstaan. Zo wordt voorkomen dat lopen pijnlijk wordt, schoenen gaan knellen en nagels gaan breken of scheuren. De pedicure is er om klachten te voorkomen, te verhelpen of om klachten te verzachten. Wees zuinig op jouw voeten en kies voor professionele voetverzorging en voor professioneel advies. Zie ik je binnenkort in mijn salon? Irma

Pedicuresalon Irma
Pedicuresalon Irma

Bedrijfsgegevens

Pedicuresalon Irma
Gerhard Nijlandstraat 2
7687AR Daarlerveen
KvK: 61583685
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  Gesloten
 • Woensdag
  9:00 - 21:00
 • Donderdag
  9:00 - 21:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicuresalon Irma

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt