Voetverzorging Ernestine

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Voetverzorging Ernestine, gevestigd in Culemborg in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Voetverzorging Ernestine voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Culemborg.

Bedrijfsgegevens

Voetverzorging Ernestine
Lindeboom 59
4101WG Culemborg
KvK: 11033436
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetverzorging Ernestine

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Ellen van Tilburg
20-06-2021, 22:13
Ernestine gaat snel en vaardig aan de slag. Ondertussen praten we gezellig en na afloop zijn mijn voeten weer zacht en als nieuw. Heel fijn dat ze aan huis komt.
Mannuela Vander zande
03-03-2021, 20:29
Vorig jaar had ik een pedicure nodig en via via kwam ik bijErnestine terecht en ben met haar erg blij want ze is keurig op tijd , werkt super hygiënisch en weet echt van wanten mijn voeten kunnen er als ze is geweest weer een tijdje tegen en blij met haar goede adviezen , verder is ze erg gezellig en kwa tarief wat ze hanteert hoef je niet met zere voeten te blijven lopen. Voor mij geen andere pedicure meer👍
Dick Diepeveen
03-03-2021, 19:29
Na de eerste behandeling gelijk alles opgelost. Zelden zulke schone en gladde voeten gehad. Heerlijk!
Catharina
29-08-2019, 21:22
Zij werkt heel schoon en professioneel en het is altijd gezellig met haar!

Beoordeel Voetverzorging Ernestine

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden