/assets/img/header-08.jpg

Pedicurepraktijk Jumelet

Ervaren pedicure met een professionele praktijkruimte. Ambulante behandeling is ook mogelijk. Er wordt op afspraak gewerkt. Klantvriendelijk en hygiënisch verantwoorde werkwijze. Parkeergelegenheid op de oprit.

Pedicurepraktijk Jumelet
Pedicurepraktijk Jumelet

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Jumelet
Rozenlaan 13
4328KP Burgh-Haamstede
KvK: 82618801
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

  • Op afspraak

Beoordeel Pedicurepraktijk Jumelet

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 9
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

Ineke Koster
25-04-2022, 14:44

Vakkundig in een prettige praktijk al enkele behandelingen gehad. Afspraken worden gemakkelijk gemaakt en zo nodig verzet. Aanbevolen !

Kees de Feiter
23-03-2022, 21:16

Ik word geholpen op deskundige wijze in een relaxte en gastvrije sfeer in een lichte en gezellige praktijk..! Flexibel in het maken van afspraken en dicht in de buurt..! Ik ben er blij mee..!

Marianne van Damme
05-03-2022, 14:29

Marianne 05-03-‘22 Veel te lang gewacht met naar een pedicure gaan en had daarom dus veel last van een likdoorn. Ik was nooit eerder bij een pedicure en zag er best tegenop. Nergens voor nodig bleek achteraf. Bij deze pedicure ben ik vakkundig van mijn akelige likdoorn afgeholpen. Ze vertelde precies wat ze ging doen en het was best snel gebeurd. Ik heb nu geen pijn meer bij elke stap die ik zet, een grote opluchting. Niets dan lof voor deze behandeling!

Theo
28-10-2021, 21:39

Drie weken voor de Kustmarathon kreeg ik last van mijn voet. De twee likdoorns die er bleken te zitten zijn voor een groot deel weggehaald. in verband met de marathon niet al te diep. De marathon is, zonder problemen met mijn voet, met goed resultaat uitgelopen en over twee weken laat ik nog eens naar de likdoorns kijken. Dus: een prima advies en een goed resultaat!

Pedicures in de buurt