Footcare Krommerijn

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Footcare Krommerijn, gevestigd in Bunnik in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Footcare Krommerijn voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Bunnik.

Bedrijfsgegevens

Footcare Krommerijn
Langstraat 4 A
3981EV Bunnik
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Footcare Krommerijn

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Lieneke
14-05-2019, 17:32
Hele fijne pedicure! Prettige behandeling, super resultaat!
Leanne
14-05-2019, 17:31
Erg professioneel en zeer klantvriendelijk! Mooie salon, makkelijk te bereiken!

Beoordeel Footcare Krommerijn

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden