Pedicurepraktijk Genja

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Pedicurepraktijk Genja, gevestigd in Buchten in de provincie Limburg. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Pedicurepraktijk Genja voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Buchten.

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Genja
Oude Baan 39
6122AM Buchten
KvK: 65428668
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Genja
Pedicurepraktijk Genja

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Pedicurepraktijk Genja heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicurepraktijk Genja

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden