SEV Schoonheid- en voetspecialist

Ik ben Ingrid de Neef Gediplomeerd Medisch Pedicure en schoonheidsspecialisten

Ik bied in mijn salon aan u, een heerlijk momentje voor uzelf. In mijn salon kunt u terecht voor medisch pedicure behandelingen, schoonheidsbehandelingen, cupping-, hotstone-, aroma therapy massages voor iedereen met of zonder klachten.

In mijn salon aan huis kun je terecht voor:

Medisch Pedicure:

Ik alsMedisch pedicure (MBO niveau 4) ben breed opgeleid en ken meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Ik mag alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Ik als medisch pedicure heb uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken. Ik werk volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een (behandeld) arts. Als medisch pedicure werk ik doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.

In het behandelen van mycosenagel (schimmelnagel) heb ik mijzelf in gespecialiseerd. GK methode is een pakkingmethode voor schimmelnagels:

Bedrijfsgegevens

SEV Schoonheid- en voetspecialist
Dijkstraat 46
3231CB Brielle
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
SEV Schoonheid- en voetspecialist

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 16:00
Dinsdag
9:00 - 16:00
Woensdag
9:00 - 16:00
Donderdag
9:00 - 16:00
Vrijdag
9:00 - 12:00
Zaterdag
9:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

SEV Schoonheid- en voetspecialist heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel SEV Schoonheid- en voetspecialist

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden