Carla's Pedicure praktijk

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Carla's Pedicure praktijk, gevestigd in Breezand in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Carla's Pedicure praktijk voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Breezand.

Bedrijfsgegevens

Carla's Pedicure praktijk
Tulpenstraat 56
1764HP Breezand
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Carla's Pedicure praktijk

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 16:30
Woensdag
9:00 - 16:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
9:00 - 16:30
Zaterdag
9:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Carla's Pedicure praktijk heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Carla's Pedicure praktijk

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden