Medisch Pedicure Carin van den Berg

Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten, als er weer plaats is zal ik dat hier vermelden, Excuus voor het ongemak. Ik werk ambulant en ik heb een praktijk aan huis. graag neem ik de tijd om U voeten uitgebreid te behandelen. Of het een cosmetische voet is of een medische behandeling U bent bij mij in goede handen. Ik ben medisch pedicure en ik heb jaarlijks cursussen zodat ik U op een professionele manier kan behandelen en zo nodig adviseren of doorverwijzen. Voor informatie en/of een afspraak te maken kunt U mij vrijblijvend bellen.

Bedrijfsgegevens

Medisch Pedicure Carin van den Berg
Jacob Jordaensstraat 5
4625BX Bergen op Zoom
KvK: 69779074
Terugbelverzoek: Klik hier
Medisch Pedicure Carin van den Berg

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
9:00 - 16:00
Woensdag
9:00 - 16:00
Donderdag
9:00 - 11:30
Vrijdag
9:00 - 11:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Medisch Pedicure Carin van den Berg heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Medisch Pedicure Carin van den Berg

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden