De Roseboom

Medisch Pedicure praktijk De Roseboom is per 01 september 2015 gevestigd aan de Breehoven 10 in Bennekom. U kunt bij mij terecht voor een behandeling en/of deelbehandeling. Medisch Pedicure De Roseboom is aangesloten bij Provoet waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en vakkundigheid.
Dec praktijk is op de begane grond, koffie en thee voor of na de behandeling gratis

Bedrijfsgegevens

De Roseboom
Breehoven 10
6721SN Bennekom
KvK: 63675544
Terugbelverzoek: Klik hier
De Roseboom

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 21:00
Dinsdag
9:00 - 21:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 21:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

De Roseboom heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel De Roseboom

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden