Pedicuresalon Aangenaam

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Pedicuresalon Aangenaam, gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Pedicuresalon Aangenaam voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Amsterdam.

Bedrijfsgegevens

Pedicuresalon Aangenaam
Willem de Zwijgerlaan 137 Huis
1056JK Amsterdam
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicuresalon Aangenaam

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
7:00 - 15:00
Dinsdag
7:00 - 15:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
7:00 - 15:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Marjon
17-10-2022, 13:45
Ik kom al enige jaren bij Pedicure Aangenaam, Fia Korper. Zo ook vandaag. Het is een vakvrouw en heel betrokken. De eerste keer dat ik bij haar kwam is ongeveer 24 jaar geleden. Toen was ik hoogzwanger en kon ik mijn eigen voeten niet meer doen. Nu heb ik diabetes en mag ik mijn eigen voeten niet meer doen. Ze vertelde mij dat er een klant was die haar een slechte review gaf, terwijl ze deze nog nooit had gezien en de afspraken niet na kwam. Fia geeft ook deskundige adviezen. Ik kom graag bij haar en hoop dat ze nog lang actief als pedicure blijft.
Reinie
23-02-2022, 22:32
Gisteren voor het eerst bij de Pedicuresalon Aangenaam geweest. Een zeer deskundige pedicure met veel ervaring en ook nog erg aardig en hulpvaardig! Het was een zeer goede ervaring! De volgende keer ga ik beslist weer naar deze pedicure.

Beoordeel Pedicuresalon Aangenaam

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden