Pedicurepraktijk Podivoet

Mijn naam is Barbara Kock en ben begonnen in 2011 met de opleiding tot Sportmasseur. Ik heb de studie onder andere uitgebreid met Voetreflexzonemassage en Manuele Lymfedrainage. Tijdens de massages zag ik dat er nog heel wat te behalen viel wat voetverzorging betreft. Ik heb daarom gekozen om de opleiding tot Pedicure te doen en na het behalen van het diploma verder te gaan voor Medisch Pedicure. Ik heb alle certificaten behaald. Ik heb een praktijk aan huis. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel en daarom worden standaard alle instrumenten na de behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Mesjes worden na de behandeling niet gereinigd maar vervangen door nieuwe. De behandelingen zijn als volgt; ik begin met het desinfecteren, inspecteren, knippen, vijlen, eeltlocaties bepalen en behandelen. Tot slot worden de voeten ingemasseerd met een verzorgende voetcreme.

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Podivoet
Bentinckstraat 20 HS
1051GK Amsterdam
KvK: 64028275
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Podivoet
Pedicurepraktijk Podivoet
Pedicurepraktijk Podivoet
Pedicurepraktijk Podivoet

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 19:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 16:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Hanneke
09-08-2021, 16:56
Barbara is een zeer deskundige pedicure. Met veel zorg en aandacht zijn mijn voeten door haar onder handen genomen. En met succes. Alle lof! Ik beveel pedicure Podivoet van harte aan!
Angelique Gioupas
09-07-2020, 14:42
Ik heb een geweldige voetbehandeling gehad bij pedicurepraktijk Podivoet. Barbara geeft goede adviezen en is erg professioneel. Zij is zeker aan te bevelen!
Astrid jurgens
30-06-2020, 20:55
Ik kom bij Barbara sinds verelden jaar en kan alleen maar vertellen hoe fijn en goed en gezellig bij Barbara is.
Ze is serieus, vrolijk en goed .
Als ik van haar vandaan kom dan loop ik weer op wolkjes en kan er weer tegen.
Ik werking in de horeca dus veel loop werk, maar door haar verzorging gaat het veel soepeler.
Het is een gezellige huiskamer met een klein beetje Grieks tintje en een apart gedeelte voor de voet verzorging. Je voelt je meteen speciaal en "thuis" door haar vrolijke ontvangst.ik kijk altijd weer uit naar de afspraak.kortom een super aanbeveling van een goede pedicure .
Marijke Winnubst
25-06-2020, 11:36
Warm aanbevolen, heeft hart voor jou en je voeten. Krijgt een tien va mij.
Barbara Kock
14-10-2019, 12:41

Beoordeel Pedicurepraktijk Podivoet

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden