Pedicurepraktijk Thialda

Bij Thialda’s pedicurepraktijk staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en hygiëne voorop. U komt hier even tot rust terwijl uw voeten op een professionele wijze worden behandeld en verzorgd.

Mijn naam is Thialda van Wijk gediplomeerd pedicure en lid van Provoet, de branchevereniging voor pedicure. Hiermee bent u verzekerd van mijn vakmanschap, want lid worden van Provoet kan alleen als je in bezit bent van een erkend vakdiploma.

U kunt bij mij terecht voor een basis behandeling van de voeten waar eelt, kloven, likdoorns, schimmelnagels en ingroeiende nagels worden behandeld.

Voor een de luxe behandeling van de voeten een heerlijke scrub en pakking als afsluiting.

Maar een voor een gel nagellak of French pedicure behoren ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast blijf ik mijn zelf voortdurend ontwikkelen op het vakgebied zo als medisch pedicure, nagelreparatie, nagel beugels, medical taping, ontharen ipl.

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Thialda
Eikenlaan 259
2404BP Alphen aan den Rijn
KvK: 82666318
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Thialda

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 14:00
Dinsdag
8:00 - 14:00
19:00 - 22:00
Woensdag
8:00 - 12:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
8:00 - 14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Pedicurepraktijk Thialda heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicurepraktijk Thialda

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden