Pedicurepraktijk Karen Beumer

De praktijk is momenteel vol waardoor er geen nieuwe klanten terecht kunnen.

Heeft u last van eelt, een likdoorn of van een ingroeiende nagel? Of wilt u uw voeten eens door een ervaren Medisch Pedicure laten verzorgen?
Gediplomeerd, aangesloten bij Provoet, vermeld in het Kwaliteitsregister Pedicures en ruim 18 jaar ervaring. In Alphen aan den Rijn bent u bij Pedicurepraktijk Karen Beumer aan het juiste adres.

De behandeling is gericht op het verzorgen van de gehele voet en op het verhelpen van verschillende problemen. Met een goede voetverzorging kunnen veel ongemakken en klachten worden voorkomen. Door een bezoek te brengen aan Medisch Pedicure Karen Beumer houdt u uw voeten in een uitstekende conditie.

Heeft u een medische risicovoet door bijvoorbeeld diabetes of reuma dan kunt u in de prakijk terecht voor een medische voetbehandeling. U heeft dan wel een verwijzing van uw huisarts of uw podotherapeut nodig.
Als u voetklachten heeft, wacht dan niet langer met het maken van een afspraak.
Maar ook als u uw voeten gewoon eens lekker wilt verwennen dan helpt Medisch Pedicure Karen Beumer u graag. Uw voeten zullen er zeker baat bij hebben en ze mogen weer gezien worden!
De verzorging van uw voeten gaat thuis verder. Medisch Pedicure Karen Beumer geeft advies afgestemd op uw voeten. In de praktijk bent u in de mogelijkheid om kwaliteitsproducten voor de verzorging van uw voeten aan te schaffen. Kijk voor meer informatie op de website.
Pedicurepraktijk Karen Beumer === Uw voeten in goede handen!

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Karen Beumer
Zwanebloem 49
2408LT Alphen aan den Rijn
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Karen Beumer
Pedicurepraktijk Karen Beumer

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Pedicurepraktijk Karen Beumer heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicurepraktijk Karen Beumer

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden