Pedicuresalon Jolanda

Mijn naam is Jolanda en ben medisch pedicure en medisch sport pedicure. Geregeld volg ik cursussen en bijscholingen om mijn vak up-to-date te houden. Zo houd ik mijn salon naar de richtlijnen hygiënisch schoon, zodat u ontspannen de voetverzorging kunt genieten.

Mijn salon bevindt zich op het bedrijventerrein de Hoge Eng, aan de Midden Engweg 21 Putten in het souterrain dat dmv lift en trap is te bereiken.

Bedrijfsgegevens

Pedicuresalon Jolanda
Midden Engweg 21
3882TS Putten
KvK: 53024621
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicuresalon Jolanda
Pedicuresalon Jolanda

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 16:00
Dinsdag
9:00 - 16:00
19:00 - 21:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
9:00 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Pedicuresalon Jolanda heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicuresalon Jolanda

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden