Roos Voetzorg

Pedicurepraktijk Roos Voetzorg. De gediplomeerd medisch pedicure behandelt voetklachten, verzorgt uw voeten en geeft preventief advies. Naast de basis voetzorg zoals het knippen van de nagels, verzorging van de nagelomgeving en de huid, kunt u terecht voor de behandeling van likdoorns, ingroeiende teennagels, overmatig eelt en kalknagels (schimmelnagels). Tevens heeft de medisch pedicure de kennis en vaardigheden in huis om voetklachten ten gevolge van een onderliggende aandoening (zoals Diabetes Mellitus of Reuma) te behandelen of te voorkomen. Bel of mail gerust voor meer informatie!
Roos Voetzorg voert haar behandelingen uit met behulp van professionele instrumenten en in een zo aangenaam mogelijke ruimte.
Een behandeling vindt alleen plaats op afspraak. ***Op dit moment nemen wij geen nieuwe cliënten aan, excuus voor dit ongemak.***

Bedrijfsgegevens

Roos Voetzorg
Ouvertureweg 129
2402DX Alphen aan den Rijn
KvK: 80124577
Terugbelverzoek: Klik hier
Roos Voetzorg

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:30 - 21:00
Dinsdag
9:30 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:30 - 17:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Roos Voetzorg heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Roos Voetzorg

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden