ADV Pedicure

Een ambitieuze, gedreven en gediplomeerde pedicure met passie voor het vak. Bij ADV Pedicure is Anouk de Vries continue bezig met het verzorgen van uw voeten op een vakkundige manier. De verzorging van uw voeten gebeurd onder een ontspannen sfeer met een extra stukje service. Last van uw voeten, tenen of toch liever een cosmetische behandeling. Ik, Anouk de Vries help u graag met een passende oplossing. Keuze uit een groot aanbod van pedicure-behandelingen, het aanbrengen van BIAB, CND Shellac of een PINK Gellac. Bekijk onze website voor meer informatie of plan uw afspraak in. Graag tot ziens in mijn praktijkruimte op de Spanbroekerweg 157, 1715 GM in Spanbroek.

Bedrijfsgegevens

ADV Pedicure
Spanbroekerweg 157
1715GM Spanbroek
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
ADV Pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

ADV Pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel ADV Pedicure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden