Hagi Salon

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Hagi Salon, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Hagi Salon voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Hardinxveld-Giessendam.

Bedrijfsgegevens

Hagi Salon
Spindermolen 44
3371RN Hardinxveld-Giessendam
KvK: 83985654
Terugbelverzoek: Klik hier
Hagi Salon
Hagi Salon

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Serge Verhoef
23-01-2023, 21:36
Een echte vakvrouw die mij eindelijk verlost heeft van mijn ingegroeide teennagel. Een afspraak was snel gemaakt en de communicatie verliep soepel.
janine snijders
21-01-2023, 14:15
fijne en goede behandeling, eindelijk geen last meer van mijn likdoorn. Ook fijn dat het goed vindbaar is en ik mijn auto goed kwijt kan.

Beoordeel Hagi Salon

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden