Pedicurepraktijk OpStap

--> OP DIT MOMENT HEB IK GEEN MOGELIJKHEDEN OM NIEUWE KLANTEN AAN TE NEMEN <--


Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in de thuiszorg en in het verpleeghuis. Vanuit deze achtergrond kwam ik vaak mensen tegen met voetklachten. Daardoor werd mijn interesse gewekt voor het pedicurevak.

In 2011 heb ik dan ook de stap genomen om mij te verdiepen in het vak van pedicure en heb daarvoor een opleiding in Nijmegen gevolgd, waarna ik vanaf 2012 mijn praktijk in Beuningen heb opgestart. Vanaf maart 2019 heb ik mijn werkzaamheden voortgezet in Halsteren/Bergen op Zoom. Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij Provoet en heb ik een praktijk aan huis, maar kan ik ook bij u langs komen. Dit omdat ik het belangrijk vind dat mensen die slecht ter been zijn of om een andere redenen het prettig vinden een behandeling thuis te krijgen. Als aanvulling op mijn pedicure praktijk heb ik me ook verdiept in de voetreflexmassage. Op een andere manier bezig zijn met voeten geeft mij nog meer plezier in mijn werk. Sommige behandelingen vinden echter alleen plaats in mijn praktijk.

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk OpStap
Haydnstraat 13
4661BD Halsteren
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk OpStap

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Pedicurepraktijk OpStap heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicurepraktijk OpStap

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden