/assets/img/header-08.jpg

Pedicurepraktijk OpStap

Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in de thuiszorg en in het verpleeghuis. Vanuit deze achtergrond kwam ik vaak mensen tegen met voetklachten. Daardoor werd mijn interesse gewekt voor het pedicurevak. In 2011 heb ik dan ook de stap genomen om mij te verdiepen in het vak van pedicure en heb daarvoor een opleiding in Nijmegen gevolgd, waarna ik vanaf 2012 mijn praktijk in Beuningen heb opgestart. Vanaf maart 2019 heb ik mijn werkzaamheden voortgezet in Halsteren/Bergen op Zoom. Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij Provoet en heb ik een praktijk aan huis, maar kan ik ook bij u langs komen. Dit omdat ik het belangrijk vind dat mensen die slecht ter been zijn of om een andere redenen het prettig vinden een behandeling thuis te krijgen. Als aanvulling op mijn pedicure praktijk heb ik me ook verdiept in de voetreflexmassage. Op een andere manier bezig zijn met voeten geeft mij nog meer plezier in mijn werk. Sommige behandelingen vinden echter alleen plaats in mijn praktijk.

Pedicurepraktijk OpStap

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk OpStap
Haydnstraat 13
4661BD Halsteren
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicurepraktijk OpStap

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt